Lähihoitaja, MEijän Hoiva Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 2350€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, tule mukaan joustavaan kotihoidon tiimiimme.

Halutessasi voit tehdä aamu- tai iltapainotteista työtä. MEijän Hoivassa työvuorot suunnitellaan yhdessä ja pääset konkreettisesti vaikuttamaan niihin. Toimistomme, joka sijaitsee keskellä Joensuun keskustaa, kuvastaa hyvin Meijän Hoivaa - helposti lähestyttävä, viihtyisä ja mukava.

Toimistolta saat kulkuvälineeksi auton tai sähköpyörän ja luonnollisesti hyvät työvälineet. Ajokortti tulisi kuitenkin olla. Pienessä asiantuntevassa tiimissämme asiakkaat ja henkilöstö tutustuvat nopeasti, mikä luo aidon ja turvallisen ilmapiirin arkeemme.

Haluamme, että olet osa menestystämme. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme vuosittaisen tulosperusteisen bonuksen, joka heijastaa sekä yrityksemme menestystä että henkilökohtaista panostasi.

Arvostamme osaamistasi kotihoidon saralta, mutta jos kenttä on sinulle uusi, niin takaamme kaikille aikaa perehdytykseen ja kotihoidon asiantuntijat mentoriksesi. Palkka 2350€/kk + työkokemuksen mukaiset lisät. Kaikille työntekijöillemme tarjoamme myös 400 €:n e-passi edun sekä työterveyshuollon palvelut.

Toivomme, että liityt iloiseen tiimiimme ja autat meitä kehittämään MEijän Hoivan palveluita.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@meijanhoiva.fi