Rengasasentaja sesonkiin, Kajaani, Ammattiturva Oulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävänkuvaus: Rengasasentaja sesonkiin, Kajaani

Haemme tulevaan sesonkiin reippaita ja hyvän asenteen omaavia rengasasentajia. Oletko kiinnostunut autojen parissa työskentelystä ja sinulla on jo kokemusta rengasasentajan työstä? Rengasasentajana työtehtäviisi kuuluu mm. henkilö- ja pakettiautojen renkaiden asennukset, pesut sekä varastointitehtävät.

Rengasalan sesonkiluonteen vuoksi toivomme aikaisempaa kokemusta asentajan tehtävistä ja ennen kaikkea tekevää työotetta. Osaat käyttää myös alan työkaluja, sekä omaat hyvän fyysisen kunnon ja voimassaolevan B-ajokortin.

Arvostamme hakijassa

Reipasta asiakaspalveluasennetta
     Ahkeruutta ja luotettavuutta
     Täsmällisyyttä ja hyvää fyysistä kuntoa
     Ennen kaikkea oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan

Yhteydenotto:

Jos tunnet, että olet etsimämme henkilö tähän tehtävään, ota rohkeasti yhteyttä. Soita meille tai lähetä sähköpostia alla oleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Puhelin: 044 445 5012 tai 050 321 0614

Sähköposti: oulu@ammattiturva.fi

Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka visio on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen työympäristö, jossa työntekijät ja työnantajat voivat kehittyä haluamallaan tavalla. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa. Armstrong Ammattiturva tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden uudenlaiseen ammattipolkuun ja kehittymiseen erilaisissa itseään kiinnostavissa työtehtävissä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://armstrong.likeit.fi/apply/5274853