Rengassesonkityöntekijä, K-Auto Espoo, Kesko Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä K-Autolla työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme määräaikaisia kausityöntekijöitä rengasasentajiksi, varastohenkilökuntaa hoitamaan logistiikkaa sekä huoltoneuvojia asiakaspalveluun K-Auto Espoon Audi ja Volkswagen toimipisteisiin ajalle 1.10.-31.12.2024. Työsopimukset solmitaan pääsääntöisesti tarvittaessa työhön kutsuttavien tuntisopimuksina, mutta erityisesti kiireisimmän sesongin aikaan työtä on tarjolla jopa 37,5h/vko. Jokainen työvuoro on erillinen määräaikainen työsuhde. Työntekijällä on aina oikeus kieltäytyä tarjotusta työvuorosta. Kysy rohkeasti myös mahdollisuutta osa-oppisopimukselle.

Kaikissa tehtävissä on mahdollisuus oppisopimukselle. Lisäksi rengassesongissa oppimishalukkuutensa ja osaamisensa osoittaville pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden myös esim. kesätöiden muodossa tai muissa sijaistustarpeissa.

Eri työtehtävien kuvaukset

Varastotyöntekijä Varastointilogistiikan puolella tehtäviisi kuuluvat mm. inventointi ja renkaiden siirtely. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Trukin käyttötaito katsotaan eduksi.

Rengassesonkityöntekijä Rengasasentajan tehtävissä katsotaan eduksi ajoneuvoasentajan opinnot ja ajokortti. Tehtäviin kuuluu renkaiden asennusta, pesua ja siirtelyä. Tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan mahdollisuus myös muihin huollon avustaviin tehtäviin.

Huoltoneuvoja Huoltoneuvojan tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, laskutus ja töiden suunnittelu. Huoltoneuvojan tehtävissä edellytetään ajokorttia, positiivista asiakaspalveluasennetta sekä englanninkielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle

Perehdytämme kaikki eri rengassesongin uudet työntekijät kokeneiden osaajien opastuksella. Haluamme tarjota erinomaisen työkokemuksen ja mahdollisuuden päästä oppimaan alan parhaiden osaajien ja johtavien automerkkien parissa. Rengassesonki on erinomainen startti uralle K-Autossa, voit halutessasi tutustua työntekijöidemme uratarinoihin ja brändeihimme tämän linkin takaa löytyvien videoiden kautta!

Lisätiedot Lisätietoja varastotyöntekijän tehtävästä antaa varaosapäällikkö Kari Heikkinen, 050 427 4538 ja renkaanvaihdon ja huoltoneuvojan tehtävästä huoltopäälliköt Mika Sonntag (Audi), 050 471 5670 ja Tommi Pakkanen (Volkswagen), 050 375 6365.

Lähetä hakemuksesi 30.9.2024 mennessä oheisen linkin kautta, kuitenkin mahdollisimman pian sillä tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/250964/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer