Laborantti laadunvalvontalaboratorioomme, Oy Finnsusp Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2024
  • Hae viimeistään 8.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä silmien hyvinvoinnin parissa ja osana kotimaista perheyritystä?

Piiloset (Finnsusp Oy) etsii kasvavaan joukkoonsa laatulaboranttia silmänhoitotuotteiden ja piilolinssinesteiden loppulaadunvalvontaan. Työ sisältää fysikaalis-kemiallista analytiikkaa, puhdastilatyöskentelyä, mikrobiologisia analyysejä ja laboratorion ylläpitotoimintoja välinehuoltoineen. Työskentelypisteemme laboratoriotyölle ovat Liedossa ja sivutoimipiste Turussa Turun Ammattikorkeakoulun tiloissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, sekä mahdollisuuden kehittyä laborantin tehtävissä kansainvälistyvässä kasvavassa perheyrityksessä. Laatulaboratoriomme toimii joustavassa kahdessa vuorossa, jossa töitä tehdään pääosin klo 6 - 18 välillä.

Mitä toivomme sinulta?

Laborantin tai laboratorioanalyytikon tutkintoa
Aktiivista työotetta ja positiivista asennetta
Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Työssä noudatetaan selkeitä työohjeita ja on tärkeää, että jokainen suoritettu työvaihe kirjataan ylös, joten tarkkuus on valttia: olemme ylpeitä korkeasta laadustamme ja noudatamme kansainvälisiä GMP- ja lääkinnällisten laitteiden laatuvaatimuksia
oma-aloitteisuutta, organisointikykyä sekä tiimityöskentelytaitoa
hyvää suomenkielen taitoa
Annamme kattavan perehdytyksen ja pätevöityminen tehtävään kestää noin 6 kuukautta. Arvostamme aiempaa työkokemusta lääkinnällisten laitteiden valmistuksesta, lääketeollisuudesta tai elintarviketeollisuudesta sekä savuttomuutta.

Huomaathan, että tehtaamme sijaitsee Liedossa, Avantin teollisuusalueella. Vuorotöiden aikataulun vuoksi oma auto on paras kulkuväline.

Mitä tarjoamme sinulle?

Vakituisen työn vakavaraisessa suomalaisessa kasvuyrityksessä
Mukavan ja rennon työyhteisön
Paikallisen perheyrityksen joustavuutta
Hyvät henkilöstöedut (mm. ePassi, kattava työterveyshuolto ja omavastuuton sairaskuluvakuutus, edulliset näkemisen huipputuotteet itselle ja samassa taloudessa asuville)
Kiinnostuitko?

Hae lähettämällä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta. Viimeinen hakupäivä on 8.10.2024, mutta etenemme hakijoiden kanssa jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä puhelimitse antaa Vanhempi Laborantti Terhi Leijon p.040 7549 520 pe 13.9.2024 klo 12-13, ma 16.9.2024 klo 16-17.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.piiloset.fi/jobs/4925960-laborantti-laadunvalvontalaboratorioomme