Kuorma-autonkuljettaja / Palveluedustaja, Rovanie, Posti Group Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2024
  • Hae viimeistään 23.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Rovaniemen Terminaaliin

Kuorma-autonkuljettajaa yhteistyökumppanin palveluedustajaksi

Terminaalissa työskentelee päivittäin noin 100logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakelu- ja runkoliikennettä.

Kuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Tehtäviisi sisältyy yhteystyökumppanin asiakkaiden palveluedustajana toimiminen.

Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma-autot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita.

Työ on kokoaikatyötä 80 h/2vko jaksossa. Työpäivät- ja reititvaihtelevat aksoittain työvuorolistan mukaisesti .
Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta Pohjois-Suomen talousalueen tuntemusta, ajokokemusta kuorma-autolla sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työpäivät ja -ajat vaihtelevat jaksoittain.

Tehtävän palkkaus AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Mitä odotamme sinulta?
Voimassa olevaa ammattipätevyyttä
BC-Kortti
Digipiirturin kuljettajakortti
Aiempi kokemus kuorma-auton kuljettamisesta.

Mitä toivomme sinulta?
Aiempi kokemus tiedonkeruulaitteen käytöstä
ADR-ajolupa
Työturvallisuuskortti, trukkikortti

Miksi meille kannattaa tulla töihin?
Pääset työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä. Työllistämme noin 17 000 työntekijää ja toimintamme vaikuttaa miljoonien ihmisten jokapäiväiseen elämään
Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa uraasi ja osaamistasi monipuolisten tehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta
Me uskomme siihen, että jokainen postilainen ansaitsee välittävää johtajuutta. Kaikki esihenkilömme käyvät läpi Välittävä johtaja-koulutuksen ja me kaikki yhdessä rakennamme välittävää työkulttuuria
Meillä edistetään monimuotoista ja yhdenvertaista työelämää. Lisäksi olemme alamme edelläkävijöitä fossiilittoman tulevaisuuden rakentamisessa ja tavoitteemme on olla kasvihuonepäästöjen osalta nettonollassa vuoteen 2040 mennessä
Meille turvallisuus on tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme, ja tavoitteemme on, ettei yhtään tapaturmaa tapahtuisi työpaikallamme. Kannustamme jokaista Postin työntekijää toimimaan turvallisesti, sitoutumaan yhteisiin pelisääntöihin ja edistämään näitä omalla toiminnallaan.
Henkilöstöetuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon Mehiläisellä, ePassin kulttuuri-, urheilu- ja työmatkaedut, erinomaisen kuntosalin ja ryhmäliikuntatunnit Ilmalan toimistolla, sekä lounaan edulliseen henkilökuntahintaan. Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua Posti-konsernin työhyvinvointisäätiön tarjoamiin tapahtumiin (mm. huvipuistopäivät, konsertit, urheilutapahtumat)

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoesimies Jari Kumpula puh 050-4354143 tai email jari.kumpula@posti.com

Tulisitko sinä meidän työkaveriksi?
Jätäthän hakemuksesijärjestelmämme kautta careers.posti.com mahdollisimmanpikaisesti, mutta viimeistään 22.9.2024 mennessä.
Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta,yhdenvertaisuutta ja mukaan ottamista. Toivomme hakijoitaerilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia oleviahenkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihinkuuluvia henkilöitä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://posti.wd3.myworkdayjobs.com/external/job/Rovaniemi/Kuorma-autonkuljettaja---Palveluedustaja--Rovaniemi_R5691