Siivooja, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme omatoimisia tekijöitä siivousalan yritykseen!

Asiakasyrityksemme on erikoistunut erilaisiin ja laadukkaisiin siivouspalveluihin. Yritys tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja monipuolista osaamista joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Heille loistava asiakaspalvelu on kaiken toiminnan perustana, ja yritys pyrkiikin aina tarjoamaan asiakkailleen parhaat mahdolliset siivousratkaisut.

Työn kuvaus:

Siivoojan tehtävänä on siivota vaihtelevia kohteita asiakkaiden tiloissa. Työnkuvaan kuuluu pääosin ylläpito- ja muuttosiivoukset. Työhön saattaa kuulua lisäksi esimerkiksi ikkunoiden pesua ja tavaroiden raivausta.

Työkohteet sijaitsevat Turussa ja lähialueilla. Töitä tehdään pääasiassa itsenäisesti ja tarvittaessa tiimin kanssa.

Työhön etsitään pitkäaikaista tekijää, joka voisi aloittaa mahdollisimman pian. Töitä on tarjolla sekä osa-aikaisesti että täysipäiväisesti.

Odotamme:

Hakijoilta toivomme aiempaa kokemusta siivoustyöstä sekä huolellista & tehokasta työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja. Puhtausalan koulutus katsotaan myös eduksi. Työ edellyttää fyysisyyttä, hyvää suomen kielen taitoa ja B-ajokorttia, sillä kohteiden välillä kuljetaan autolla.

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen työ siivousalan yrityksessä. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22165638