Äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, sijaisuus, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2024
  • Hae viimeistään 25.9.2024
  • Palkkaus: 3299€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hämeenlinnan lyseon koululla on avoinna äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viransijaisuus ajalle 21.10.2024-9.5.2025.

Etsimme nyt kehitysmyönteiseen joukkoomme äidinkielen ja kirjallisuuden opettajaa, jolla on vahva kiinnostus opetuksen ja yhteisöllisen toimintakulttuurin kehittämiseen koulussamme.

Virkaan valittavan odotetaan olevan opetuksen ja koulun kehittämisestä innostunut ammattilainen, jolla on kiinnostusta ja taitoa monipuoliseen äidinkielen ja kirjallisuuden opetukseen. Lyseon koulussa opiskelee noin 500 oppilasta vuosiluokilla 7-9. Koulussamme on myös valmistavan opetuksen ryhmiä sekä erilaisia pienryhmiä. Kouluyhteisömme on monikielinen ja -kulttuurinen. Työyhteisömme vahvuutena on hyvä yhteishenki, ammatillisuus ja kannustava ilmapiiri.

Lyseon koulu sijaitsee Verkatehtaalla Hämeenlinnan kulttuurikeskuksessa. Yhteistyökumppanit mm. lastenkulttuurikeskus ARX, Sibelius-opisto, YLE Häme, Hämeenlinnan Teatteri, elokuvateatteri BioRex sekä taidemuseo tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaiselle yhteistoiminnalle. Verkatehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, juna- ja linja-autoasema ovat ihan lähellä.Oppilaitoksessamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tarjoamme sinulle täydennyskoulutusta sekä mahdollisuuden osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin, hyvän opetusteknologian, työyhteisön ja esihenkilöiden tuen työhösi sekä ison työnantajan monipuoliset edut, esimerkiksi erilaiset liikuntamahdollisuudet. Palvelussuhteen ehdot ja palkka määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.9.2024 klo 23.59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä rehtori Pasi Seilaan, puhelimitse virka-aikana numerosta 040-5923038, tai sähköpostitse pasi.seila@hmledu.fi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä valmiuksia joustavien opetusjärjestelyjen kehittämiseen ja toteuttamiseen. Lisäksi edellytämme taitoa ja/tai kokemusta monipuolisesta arvioinnista. Luemme eduksi aikaisemman työkokemuksen toimimisesta yläkouluikäisten nuorten kanssa. Virkaan valitun tulee esittää lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.

Virassa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 11.9.-25.9.2024. Hakuaika päättyy 25.9. klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-sivistys-ja-hyvinvointipalvelut.jobilla.com/blqfc-56009-%C3%A4idinkielen-ja-kirjallisuuden-lehtorin-viransijaisuus?locale=fi-FI