Tuva-koulutuksen opettaja, Koulutuskuntayhtymä Tavastia
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Ammattiopisto Tavastiaan sivutoimista, osa-aikaista tuntiopettajaa TUVA-koulutukseen määräaikaiseen virkasuhteeseen 21.10.2024 tai sovittavasti alkaen - 20.12.2024. Työn sijoituspaikka on Hämeenlinnan vankila ja työn alkamisajankohta riippuu ennen aloitusta tehtävästä turvallisuusselvityksestä. (Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.) Osa-aikaisuuden määrä on 16 tuntia viikossa.

Opettaja opettaa työelämätaitoja ja yhteiskunnassa toimimista TUVA-koulutuksessa opiskeleville vangeille. TUVA- koulutus on tutkintokoulutukseen valmentava koulutus, joka on tarkoitettu perusopetuksen suorittaneille oppivelvollisille sekä muille vailla toisen asteen tutkintoa oleville oppijoille, jotka tarvitsevat valmentavaa koulutusta.

Tehtävään valittavalta edellytetään kokemusta aikuisten opettamisesta ja osaamista opetettavista sisällöistä. Opettajan keskeisiä tehtäviä TUVA-koulutuksessa on osata ottaa huomioon opiskelijoiden yksilölliset tarpeet ja vahvuudet sekä kannustaa, tukea ja motivoida heitä. Arvostamme oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä kykyä pidättäytyä opettajan roolissa haastavissa tilanteissa.

Opetushenkilöstön kelpoisuudet määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

HAKEMINEN

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 26.9.2024 kello 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee liittää hakemukseen.

LISÄTIEDOT

Koulutuspäällikkö Minna Leminen, puh. 050 5001 377, minna.leminen@kktavastia.fi

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tavastia.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=440&jbid=15