Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Maimed Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Palkkaus: 17€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme etsii 2 puoliperävaunun/täysperävaununkuljettajaa rouheajoon Pohjois-Ruotsiin Vuollerimiin. Olet tunnollinen, oma-aloitteinen ja itsenäisen työotteen omaava kaveri. Sitoudut työhösi ja olet mukava työkaveri muille.

Sinua odottaa:
Työ kestää noin 3-6 kk, mutta mikäli talvi antaa myöden, töitä jatketaan läpi talven. Työtä tehdään maanantaista - torstaihin noin 12 h/pv, kahdessa vuorossa, yö ja päivävuoro. Vuollerimissä pitää olla jo sunnuntaina ja jos olet yövuorossa, työsi alkaa sunnuntain puolella. Torstaina oman vuoron loputtua pääset viikonloppu vapaalle kotiin. TYÖ ALKAA HETI! Asunto mahdollisuus.

Sinulta odotamme:
Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä sekä ammattipätevyyksiä. Edellytämme myös Tieturva 1 korttia. Työturvallisuuden takaamiseksi edellytämme hyvää Suomenkielentaitoa. Ruotsin tai englannin kielen taito katsotaan eduksi. Plussaa on myös, mikäli osaat vaihtaa renkaat isoon autoon ja kykenet muihinkin pieniin huoltohommiin.

Palkkaus: 17 €/h ulkomaanpäivärahat ma-to

Tarjoamme myös laadukkaat työvaatteet ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Miten haet paikkaa:

Kiinnostuitko työstä? Hienoa! TYÖT ALKAVAT HETI, joten JÄTÄ HAKEMUKSESI VIELÄ TÄNÄÄN.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kristiina Kovalainen numerosta 0400-231 572arkisin klo. 9-14

Hakemukset CV:n kera pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen rekry@maimed.fi

Tietoa meistä:

Työntekijämme ovat meille arvokkaita ja haluamme olla sinulle kuunteleva, luotettava ja puoliasi pitävä työnantaja. Me toimimme linkkinä sinun ja työsi välillä ja tarjoamme sinulle esihenkilön, joka tuntee alasi vaatimukset. Tarjoamme myös laadukkaat työvaatteet ja vapaa-ajan tapaturma vakuutuksen.

Ota meidät seurantaan innstagram ja facebook: MaiMedoy

Maimed Oy - hae meille jo tänään töihin. (youtube.com)

MaiMed Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2017 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa ja teemme suorarekrytointeja. Toimimme Koko Suomen alueella logistiikka, rakentaminen, maanrakennus, sosiaali- ja terveys toimialoilla. Kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin ja olemme luotettava kumppani. Yhtiömme on saavuttanut korkeimman luottoluokituksen AAA. Olemme Kauppalehden Menestyjät 2019-2021 ja Suomen vahvimmat 2019-2020 ja 2023. Toimimme vastuullisesti ja täytämme GDPR:n ja tietosuojalain edellyttämät tietosuojavaatimukset
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://maimed.fi