Laserkoneen käyttäjä, San-Meta, Workpower teollisuus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme San-Metalle Nakkilaan ohjelmointitaitoista laserkoneen käyttäjää.

San-Meta on Nakkilassa vuonna 1987 perustettu alihankintakonepaja. He valmistavat tuotteita mm. elektroniikkateollisuuteen sekä maa- ja metsätalouteen. San-Metalla on 3500 neliön teollisuushalli, josta löytyy nykyaikaiset koneet. Lue lisää San-Metasta täältä!

Kyseessä on rekrytointi suoraan San-Metan työntekijäksi ja hakuvaihe toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa!

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään laserleikkausta ja ohjelmointia. Laserleikkauskoneet, joita työssä käytetään, ovat Bystronic- ja Trumpf-merkkisiä. Saat opastusta ja koulutusta työssäsi laserkoneen käyttöön. Työ sisältää myös vähän trukilla ajoa ja varastonhallintaa.

Toivomme hakijalta CAD-kokemusta. Lisäksi toivomme sinulta työhön sopivaa koulutusta. Taustaltasi voit olla alalta juuri valmistunut tai alalta vähän työkokemusta kerryttänyt. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit katsotaan eduksesi.

Työaika on alkuun arkisin 6-14.30, mutta mahdollisuus 2-vuoroon.

Miksi töihin San-Metalle?

Vakituisen työsuhteen ja nykyaikaisten koneiden lisäksi pääset osaksi mukavaa työporukkaa ja hyödyt pienen firman eduista. Joustavuutta löytyy molempiin suuntiin ja käytettävänäsi on myös työterveyshuolto. San-Metalla pääset kehittymään ammattilaisena. Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan, aiempi kokemus ja koulutus huomioiden.

Hakuprosessi:
Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen saara.kolkka@workpower.fi. WorkPower järjestää alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään San-Metan toimesta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-konsultti Saara Kolkka
040 194 9888
saara.kolkka@workpower.fi
Avainsanat: laserleikkaus, teollisuus, laserleikkaaja, ohjelmointi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=94983799