Varastotyöntekijä, Kultajousi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Logistiikkatyöntekijöitä Joulusesonkiin Kultajousi Oy:lle

Haluatko päästä työskentelemään kauniiden korujen ja kellojen parissa? Oletko tarkka ja tehokas tiimipelaaja? Tarjolla töitä mukavassa työyhteisössä Kultajousi Oy:n keskusvarastolla Vantaalla.

Haemme nyt keskusvarastollemme logistiikkatyöntekijöitä monipuolisten tehtävien pariin hoitamaan sekä varastomme, että verkkokauppamme työtehtäviä loppuvuoden sesonkiin. Työsuhteet solmitaan sopivien henkilöiden löydyttyä, joten olethan nopea!

Tässä työssä pääset pieneen ja iloiseen työyhteisöön, jossa pärjäät aktiivisella ja oma-aloitteisella asenteella sekä näppärillä sormilla.

Työnkuva on monipuolinen ja tässä työssä pääset tekemään mm. tuotteiden keräilyä, vastaanottoa, lähettämistä, pakkaamista, mahdollisesti myös hyllytystä ja laaduntarkkailua. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä meille on kuitenkin halu oppia uutta ja reipas asenne työntekoa kohtaan.

Varastomme on toiminnassa sesonkiaikana viikon jokaisena päivänä, joten työvuorot voivat sijoittua sekä arkipäiville että viikonloppuun. Töitä tehdään päivävuorossa klo 7-16 välillä, verkkokaupassa välillä 7-15. Työpaikka sijaitsee Viinikkalassa Vantaalla ja töitä on tarjolla kokoaikaisesti. Edellytämme työntekijöiltä hyvää suomen kielen taitoa sekä valmiutta seisomatyöhön. Tehtävään valituille henkilöille tehdään luottotietojen tarkistukset. Palkkaus on kaupan TES työvuosien mukainen.

Mikäli kiinnostuit tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta Suomen suurimmalla koru- ja kelloalan toimijalla, tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kultajousi Oy

Kultajousi on Suomen suurin muodikkaisiin koruihin ja kelloihin keskittyvä koko Suomen kattava vähittäiskauppaketju joka on perustettu vuonna 1967.

Kultajousi on aidosti ketjumaisesti toimiva yritys ja kaikki 74 Kultajousi-myymälää ovat ketjun omistuksessa. Ketjumainen toiminta mahdollistaa keskitetyt osto-, logistiikka- ja markkinointitoiminnan. Tätä kautta saadut volyymiedut Kultajousi siirtää suoraan asiakkaille kilpailukykyisten hintojen, korkean laadun ja ystävällisen palvelun muodossa.

Myymäläverkostomme kattaa jo lähes kaikki suurimmat kaupungit ja taajamat. Löydät meidät useimmista kauppakeskuksista, suurimmista hypermarketeista sekä keskeisiltä paikoilta kaupunkien keskustoissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:arttu.rantanen@kultajousi.fi