Food Solution Manager Kespro Foodsteri, Kesko Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2025
  • Hae viimeistään 10.1.2025
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TERVETULOA TAMPEREEN FOODSTERIIN
Oletko innovatiivinen ja eteenpäin katsova ravintola-alan
ammattilainen? Oletko myös yrittäjähenkinen ja laskentataitoinen? Et kaihda
haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla.
Haemme K-ryhmään Kespron Foodsteriin Tampereelle
innovatiivista ja osaavaa ammattikeittiön ammattilaista Food Solution
Manageriksi vakituiseen työsuhteeseen.
Foodsteri on Kespron gastronomian sydän, jossa yhdessä asiakkaiden
kanssa kehitämme heidän liiketoimintaansa luovasti, kannattavasti ja
vastuullisesti. Pääset mukaan huipputiimiin, jonka katse on vahvasti
tulevaisuudessa, perinteitä unohtamatta.
Toimit vaikuttavana asiantuntijana tuoden asiakkaillemme
uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, sekä lisäämällä asiakasymmärrystä Kespron
sisällä. Koulutat sekä asiakkaita että omaa henkilökuntaamme. Ensisijainen
toimipisteesi sijaitsee Kespron Tampereen uudessa Foodsterissa, mutta työtä
tehdään myös muualla. Kyseessä on hybridityö, mikä edellyttää
matkustusvalmiutta ja vähintään B-ajokorttia.
Työskentelet HoReCa-tukkukaupan eturintamassa rautaisten
ammattilaisten kanssa. Tärkein työtehtäväsi on toimia ravintolaliiketoiminnan
ja sen ratkaisujen kehittäjänä Kespron Tampereen uudessa Foodsterissa. Olet
osana asiantuntijatiimiä ja lähimmät Foodsteri työkaverit löytyvät Helsingistä,
Lahdesta ja Oulusta.
K-ryhmä ja Kespro on uudistuva, vahva ja vastuullinen
toimija, ja meillä voit rakentaa uran huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme
sinulle päivittäin vaihtuvan ja mielenkiintoisen työn sekä uusia näköaloja.
Pidämme huolta myös toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.<o:p></o:p>
Tarjoamme sinulle:

mahdollisuuden
     työskennellä foodservice-alan ytimessä, useiden erityyppisten asiakkaiden
     kanssa ja näin ollen pääset hyödyntämään laaja-alaisesti osaamistasi. Teet
     oikeasti merkityksellistä työtä: konkretisoit koko Kespron tarjoomaa,
     työlläsi on suora vaikutus asiakkaidemme päivittäiseen arkeen ja
     liiketoiminnan kehittymiseen.
 itsenäisen
     ja joustavan työn
 mahdollisuuksia
     kehittyä ja kasvaa osana isoa organisaatiota
 nykyaikaiset
     työkalut ja lukuisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sisäisten
     koulutusten ja eLearning -kurssitarjonnan parissa, sekä
     verkostoitumismahdollisuuksia alan ammattilaisten kanssa.
 muut
     K-ryhmän tarjoamat työntekijäedut: matkapuhelinetu, kulttuuri- ja
     liikuntaetu, henkilökunta-alennukset K-ryhmän kaupoissa, omat
     työterveydenhuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sinulla on
     myös mahdollisuus autoetuun yrityksen autopolitiikan mukaisesti.
 useita
     urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa

Odotamme sinulta:

intohimoista
     suhtautumista ravintola-alaan!
 ravintola-alan
     koulutusta. Markkinoinnillinen/kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.
 vähintään
     5 vuoden kokemusta erilaisista keittiöistä. Muu kokemus Foodservice-alalta
     katsotaan eduksi.
 olet
     johtanut keittiöitä innovatiivisesti, kannattavasti ja vastuullisesti
 näkemyksellisyyttä
     ravintolaliiketoiminnan kehittämisestä, trendeistä ja ilmiöistä
 hyvää
     kirjallista ja suullista esiintymistaitoa, myös englanniksi. Muu
     kielitaito katsotaan eduksi.
 sujuvaa
     tietotekniikan käyttöä ja kykyä omaksua ja oppia uusia järjestelmiä,
     powerpoint-, word- ja excel -ohjelmien perusosaamista
 systemaattista
     ja analyyttistä työskentelytapaa
 kykyä
     johtaa omaa työtä sekä innostaa muita

Olet valmis kantamaan vastuuta ja tarttumaan
oma-aloitteisesti toimeen. Arvostamme aktiivisuutta, yhteistyökykyä,
päättäväisyyttä ja aidosti positiivista ajattelutapaa. Saat asioita aikaan,
etkä kinkkisempien pulmien edessä anna periksi. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja
meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen
asiakaskokemus.
Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään
Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse 7.1.2025
klo 10.00-11.00 Head of Food Development Harri Veckman +358 40 734 6615

Lähetä hakemuksesi 10.1. mennessä oheisen linkin kautta. Rekrytointiprosessi
alkaa heti ja paikka täytetään kun sopiva henkilö löytyy. Työn aloitus
sopimuksen mukaan, mieluiten helmikuun aikana.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/266438/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer