Baarityöntekijä, Periscope Group Oy
- Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2025
- Hae viimeistään 14.2.2025
- Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
RAVINTOLA PERISCOPE etsii huipputiimiinsä BAARITYÖNTEKIJÖITÄ kesäsesonkiin
Oletko sinä etsimämme ravintola-alan osaaja, jolle asiakaspalvelu ja elämysten tuottaminen on lähellä sydäntä?
Sinulla on kokemusta baarityöskentelystä sekä asiakaspalvelusta ja pystyt toimimaan ripeästi kovankin paineen alla.
Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti baarin ja ravintolan työtehtävät asiakaspalvelusta drinkkien valmistukseen. Osana huipputiimiämme pääset osallistumaan huikeiden elämysten ja asiakaskokemusten tuottamiseen, samalla kehittäen itseäsi ammatillisesti.
Edellytämme kokemusta baarityöskentelystä, reipasta asennetta ja halua auttaa tekemään jokaisesta asiakaskokemuksesta paras mahdollinen. Ravintola-alan muu kokemus katsotaan myös eduksi. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.
Ravintola Periscope käsittää 100 paikkaisen ravintolasalin, 125 paikkaisen Lounge Barin sekä 1000m2 kokoisen avonaisen kattoterassin, jonka päästä löytyy uusi, vaikuttava SPA-osasto jacuzzeineen ja saunoineen. Arto Rastaan vetämässä keittiössä keskitytään makuihin ympäri maailmaa ja ruoan alusta asti itse valmistaminen tuoreista raaka-aineista on osa meidän keittiön filosofiaa. Tarjoamme pöytiintarjoiltua lounasta, á la cartea sekä unohtumattomia yksityistilaisuuksia ja tapahtumia.
Kielitaitona suomi/englanti (vähintään toinen sujuvana)
Palkkaus tes mukaan (tai sopimuksen mukaan kokemus huomioiden)
Haku auki 14.2.2025 asti. Hakemukset voi välittää suvi@ravintolaperiscope.fi
Oletko sinä etsimämme ravintola-alan osaaja, jolle asiakaspalvelu ja elämysten tuottaminen on lähellä sydäntä?
Sinulla on kokemusta baarityöskentelystä sekä asiakaspalvelusta ja pystyt toimimaan ripeästi kovankin paineen alla.
Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti baarin ja ravintolan työtehtävät asiakaspalvelusta drinkkien valmistukseen. Osana huipputiimiämme pääset osallistumaan huikeiden elämysten ja asiakaskokemusten tuottamiseen, samalla kehittäen itseäsi ammatillisesti.
Edellytämme kokemusta baarityöskentelystä, reipasta asennetta ja halua auttaa tekemään jokaisesta asiakaskokemuksesta paras mahdollinen. Ravintola-alan muu kokemus katsotaan myös eduksi. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.
Ravintola Periscope käsittää 100 paikkaisen ravintolasalin, 125 paikkaisen Lounge Barin sekä 1000m2 kokoisen avonaisen kattoterassin, jonka päästä löytyy uusi, vaikuttava SPA-osasto jacuzzeineen ja saunoineen. Arto Rastaan vetämässä keittiössä keskitytään makuihin ympäri maailmaa ja ruoan alusta asti itse valmistaminen tuoreista raaka-aineista on osa meidän keittiön filosofiaa. Tarjoamme pöytiintarjoiltua lounasta, á la cartea sekä unohtumattomia yksityistilaisuuksia ja tapahtumia.
Kielitaitona suomi/englanti (vähintään toinen sujuvana)
Palkkaus tes mukaan (tai sopimuksen mukaan kokemus huomioiden)
Haku auki 14.2.2025 asti. Hakemukset voi välittää suvi@ravintolaperiscope.fi
Hae työpaikkaa osoitteesta