Rekrytointi

Näin ostat Oikotien näkyvyyspaketin

Oikotien näkyvyyspakettien avulla voit parantaa työpaikkailmoituksesi näkyvyyttä ja houkutella enemmän hakijoita. Näkyvyyspakettien ostaminen on helppoa Oikotien verkkokaupan kautta.

Helppokäyttöisen verkkokauppamme kautta voit ostaa näkyvyyspaketin joko uuden ilmoituksen julkaisun yhteydessä tai jo aiemmin julkaistuun ilmoitukseen. 

Taulukko Oikotien verkkokaupan näkyvyyspaketeista. Taulukossa on viisi eri pakettia: Perus, Pronssi, Hopea, Kulta ja Platina, joilla on eri hintapisteet ja ominaisuudet. Näkyvyyspaketit sisältävät eri määriä arvioituja kävijöitä ja palveluja, kuten mainospaikan Ilta-Sanomissa, sosiaalisen median kampanjoita ja kohdennettuja Google-kampanjoita. Pakettien hinnat vaihtelevat 850 eurosta 3600 euroon.

Valitse ilmoituksellesi sopiva näkyvyyspaketti verkkokaupassamme ja tehosta sen näkyvyyttä eri kanavissa.

Näkyvyyspaketti aktivoituu automaattisesti heti oston jälkeen, ja ilmoituksesi alkaa näkyä entistä laajemmin eri kanavissa. Sinun ei tarvitse esimerkiksi erikseen valita päivämääriä Nosto-tuotteelle tai miettiä kohdennuksia sosiaalisen median kampanjalle, sillä me huolehdimme kaikesta varmistaen, että ilmoituksesi saa parhaan mahdollisen näkyvyyden.

Kirjaudu sisään ja hyödynnä kaikki verkkokaupan palvelut

Pääset kirjautumaan verkkokauppaamme omilla Oikotie-tunnuksillasi. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, voit luoda ne helposti seuraamalla näitä ohjeita. Rekisteröityminen on nopeaa, ja sen jälkeen pääset hyödyntämään kaikkia verkkokaupan palveluita, kuten näkyvyyspakettien ostoa.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä myyntitiimiimme

Jos tarvitset apua tai haluat keskustella lisää sinulle sopivimmista näkyvyyspaketeista, voit aina olla yhteydessä myyntitiimiimme. Autamme mielellämme löytämään parhaan ratkaisun työpaikkailmoituksesi näkyvyyden maksimoimiseksi.