Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, LASTEN PÄIVÄKOTI SATUNUMMI OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Satukoivulan päiväkotiin. Satukoivulassa on neljä lapsiryhmää, ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta, toimivat isot tilat ja ihanan vehreä leikkipiha sekä oma liikennepuisto, lisäksi hyödynnämme lähiluontoa vahvasti arjessa. Etsimme lämmintä ja innokasta kasvattajaa joukkoomme.

Arvostamme hakijoilta pienryhmätyöskentelyn, positiivisen pedagogiikan ja kokopäiväpedagogiikan tuntemusta sekä tiimityöskentelytaitoja. Meille tärkeää on toiminnan monipuolisuus sekä lasten ja perheiden osallisuus, paikallista ja valtakunnallista vasua unohtamatta.

Etsimämme henkilö on huumorintajuinen ja joustava tiimityöntekijä. Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä tiiminsä sekä muun henkilöstön kanssa. Arvostamme aitoa kykyä kohdata lapset ja perheet sekä sensitiivistä työotetta. Meillä pääset toteuttamaan omia vahvuuksiasi ja arvostammekin erityisosaamista.

Meistä voit lukea lisää www.satupaivakodit.fi Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse päiväkodinjohtaja Maikku Kuusela, maikku.kuusela@satupaivakodit.fi

Kattava yleislääkäritasoinen työterveys ja sairaanhoito kuuluu kaikille työntekijöillemme.

Tervetuloa luomaan yhdessä iloista ja motivoitunutta työyhteisöä!

Kelpoisuusvaatimuksena Varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 26 / § 27.Huomioimme myös opintojen loppusuoralla olevat hakijat.
ennen palvelussuhteen alkamista on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maikku.kuusela@satupaivakodit.fi