la carte kokki, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rikalan krouvin rento ja ystävällinen palvelu herkullisen ruuan äärellä tekee persoonallisuudellaan lähtemättömän vaikutuksen.

Etsimme tiimiimme á la carte kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen marras -joulukuulle. Tunteja on tarjolla marraskuussa noin 30h/vko ja joulukuussa kokoaikaisesti.

Lisäksi etsimme joukkoomme myös osa-aikaisia keikkakokkeja, joten mikäli etsit vain lisävuoroja, niin laita hakemusta tulemaan.

Odotamme sinun hoitavan keittiön arkirutiinit sujuvasti ja nautit napakasta ja hetkittäin hektisestäkin työtahdista.

Olet ruokaa ja ruoanlaittoa rakastava ammattilainen ja arvostat paikallisia makuja ja laadukkaita lähituottajien raaka-aineita.

Sinulle on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta á la carte kokin työstä. Iloinen hymysi myös säilyy koko työpäivän ja tahdot tehdä monipuolisia kokin työtehtäviä.

Työssä edellytetään sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valitsemme sopivat ehdokkaat heti löydettyämme. Laita siis hakemuksesi sisään mahdollisimman nopeasti.

Me Eezyllä haluamme sinut töihin!

Jos kiinnostuit, klikkaa alta "Haepaikkaa". Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Lisätietoja:

Minna Virta
HR-asiantuntija
puh. 044-7022509
minna.virta@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ.
www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/585735967