Metsä Group logo

Metsä Group - Tietoa työnantajasta

Tietoa työnantajasta

Me olemme Metsä Group, kansainvälisesti toimiva kestävän biotalouden edelläkävijä. Olemme menestyvä metsäteollisuuskonserni, jolla on vahvat juuret suomalaisissa metsissä. Valmistamme fossiilittomia tuotteita vastuullisesti kasvatetusta, uusiutuvasta puusta. Emoyhtiömme Metsäliitto on yli 90 000 suomalaisen metsänomistajan omistama osuuskunta.

Metsien kestävän kasvun ja luonnon monimuotoisuuden turvaaminen, ympäristötehokkaat tehtaat ja fossiilisia materiaaleja korvaavat tuotteet tarjoavat meille jokaiselle tärkeää työtä, jonka vaikutukset kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Millainen Metsä Group on työpaikkana?

Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Valmennamme esihenkilöitämme kuuntelemaan, kohtaamaan ja antamaan palautetta, jotta heillä pysyy yllä vahva motivaatio luotsata tiimejään parhaisiin mahdollisiin tuloksiin.

Edistämme yhdenvertaisuutta konkreettisilla tavoitteilla ja toimenpiteillä, jotka keskittyvät erityisesti sukupuolten välisen tasa-arvon parantamiseen. Esimerkkejä tästä ovat naisten osuuden kasvattaminen johtotehtävissä, palkkatasa-arvon toteutuminen sekä koko henkilöstön kattava yhdenvertaisuuskoulutusohjelma.

Pääasiallinen rekrytointitapamme on anonyymi rekrytointi. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksista piilotetaan tiettyjä henkilöön viittaavia tietoja, kuten hakijan nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli ja äidinkieli sekä mahdolliset liitetiedostot. Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat hakijaa tuomaan esille osaamistaan ja vahvuuksiaan anonyymisti. Hakijoiden henkilötiedot tulevat rekrytoijien tietoon, kun hakija on kutsuttu haastatteluun.

​​​​​​​Metsä Groupilla on kilpailukykyiset palkat sekä kannustava palkitsemisjärjestelmä, joka tukee strategian toteutumista ja motivoi asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Tarjoamme henkilöstölle myös kattavan työterveyshuollon, hyvät mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen sekä monia muita työsuhde-etuja.

Yhteystiedot

  • Puhelin +358104601
  • Käyntiosoite Revontulenpuisto 2, 02100, Espoo
  • Postiosoite PL 10, 02020, Metsä
  • Työnantajan verkkosivut metsagroup.com/fi

Tutustu työnantajaan Metsä Group

Avoimet työpaikat
Metsä Group on osuuskunta jonka päätoimiala on Raakapuutukkukauppa. Vuonna 2022 yrityksen Metsä Group liikevaihto oli 2 186 389 312,00 euroa. Vuonna 2021 liikevaihto oli 1 997 268 295,00 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli 9,47 %. Tilikauden tulos vuonna 2022 oli 339 735 392,00 euroa. Työnantajan kotipaikka on Espoo ja käyntiosoite REVONTULENPUISTO 2, 02100, ESPOO. Metsä Group käyttää y-tunnusta 0116300-4. Työnantajalla on tällä hetkellä 16 avointa työpaikkaa Oikotiellä.